Hitta oss    
  Hitta hit   0455-33 33 52   info@1852.se   Måndag-fredag: 09-18 Lördag: 10-14

Capelli – Ribbåtar

Capelli är häftiga ribbåtar från Italien och de bästa gummibåtarna på marknaden när det gäller kvalitet, komfort, design och säkerhet. Det är något speciellt att uppleva havet i en ribbåt. Närheten till vattnet, fartens tjusning och friheten förhöjs. Båtarna är extremt stabila och sjödugliga tack vare den låga tyngdpunkten. Ribbåtar är därför perfekta till vattensport, dagsturer och fiske.logo-capelli Till skillnad från sina konkurrenter producerar Capelli samtliga av sina ribbåtar uteslutande i Neopren Hypalon duk från Orca. Materialet används för att det är avsevärt mer slitstarkt och motståndskraftigare än exempelvis PVC. Vi på 1852 välkomnar dig att bekanta dig med Capellis värld, här startar äventyret!

Båtar i lager                       Begagnade båtar                       Vår båtutställning

 

Klicka här för att se alla Capelli modellerna


Capelli Tempest Swe

Capelli Tempest Swe är en helt ny rib-serie från Cantieri Capelli speciellt framtagen för svenska förhållanden. Med exklusiv design och färgsättning, svart/grå pontoner med röda dekorer, erbjuder Capelli en härlig ribbåt med snyggt helhetsintryck och enkel användning.

Fördelarna med en ribbåt är många och det märks inte minst på att flera professionella användare såsom polisen och kustbevakningen väljer denna båttyp. Capelli Tempest Swe är med sin användarvänliga utformning en utmärkt privatbåt med samma egenskaper bevarande. I designen har Capelli satsat på rymliga båtar med plats för att umgås både på havet och när man förtöjt för dagen. Ett bord med sittplatser men också bra möjligheter för sol och bad och gedigna stuvfack.

Samtliga av Tempest Swe gummibåtarna är utformade för enkel ombord- och ilandstigning tack vare plattformen i stäven. Båtarna levereras med en snygg rostfri targabåde och flexiteak på durken. Dessa tillbehör förstärker inte bara det visuella intrycket utan gör det även behagligt att gå omkring i bara fötter i båten. Som alltid är kvaliteten viktig för Capelli och båtarna har därför tuber i Hypalon som är slitstarkt och beständigt.  Först ut i den nya serien är de tre ribbåtarna, Tempest 570, Tempest 650 och Tempest 700.

 


Tillbaka till alla båtmärken

1852

Meny