Hitta oss    
  Hitta hit   0455-33 33 52   info@1852.se   Måndag-fredag: 09-18 Lördag: 10-14

topbild-segway

Segway

segway-sidan

Segway i2SE är den perfekta kombinationen av form, funktion och nöje. Det är en miljövänlig lösning som gör din dagliga pendling både smidig och rolig. Du kan företa dig dina ärenden utan att utan att behöva oroa dig för att hitta parkering. i2: ns litium-jon-batterier kan ta dig upp till 38 km på en enda laddning. Batteriet driver smidigt upp eller nerför trappor och trottoarkanter och hålla dig kontroll i när det blir brant. Om du behöver använda fler än en typ av transportmedel så är det inget bekymmer. i2:n kan lätt stuvas in i bagageutrymmet på en bil eller transporteras på buss eller tåg. Vi utfärdar dock en varning – att glida runt på en i2 är i högsta grad beroendeframkallande. När du väl har börjat kommer du ständigt söka anledningar att använda din i2!

Inomhus eller utomhus. Snabbt eller långsamt. Med en Segway i2 löser du alla dina lokala transportbehov. Det är en modern, välbalanserad och intelligent maskin.

Segway i2SE är mångsidig och konsekvent samtidigt som den är rolig och underhållande. Det gör den idealisk på många sätt. Den transporterar dig inte bara bort från trängseln, köerna och de överfulla parkeringarna, den gör det på ett miljövänligt, intuitivt och behagligt sätt. Du lutar dig åt det håll du vill och du åker ditåt.

För mer info & priser, följ denna länk.

 


 

Ninebot Mini Pro

Först kom Segway. Nu är nästa generation självbalanserande fordon här med Ninebot Mini. Tillskillnad från Segway har du händerna fria när du kör Ninebot Mini och använder dig istället av ett kortare styre vid knäna. Aldrig har det varit roligare eller enklare att ta sig till affären eller jobbet. Eller varför inte bara ut och kör för att det är kul. ninebot_mini

Med sina 12,8 kg är Ninebot Mini enkel att ta med sig in i lägenheten eller att lasta in i bilen. Med gyrotekniken blir Ninebot Mini en förlängning av kroppen och du kör den enkelt genom att förflytta din tyngdpunkt och svänger genom att trycka knät mot styret.
Med upp till 30 km räckvidd och en toppfart på 20km/h så är den ett roligt och billigare alternativ till Segway.

 

För mer info & priser, följ denna länk.

 

Våra märken

segway_sverige

 

 

1852

Meny