Hitta oss    
  Hitta hit   0455-33 33 52   info@1852.se   Måndag-fredag: 09-18 Lördag: 10-14   Söndag: Stängt

Askeladden P92 SUV

En helt ny typ av båt i P-serien

Marknaden för styrhusbåtar har traditionellt varit uppdelad i två segment:

  • Ett komfortsegment för dags- och weekendturer och utflykter
  • Ett tyngre segment för aktivt friluftsliv, fiske och transport.

Styrhusbåtarna har tidigare fungerat bra i ett av dessa segment men inte i båda segmenten samtidigt.  P92 SUV levererar lika bra i båda segmenten. Användaren kan konfigurera båten efter önskat användningsområde på bara några minuter.

P92 SUV SOM DAGSTURS-, WEEKEND- OCH UTFLYKTSBÅT

P92 SUV har samma förkabin- och styrhuslösning som sin lillasyster P79 Weekend och kan utrustas för full boendekomfort, inklusive soft-top, så att man till fullo kan njuta av soliga sommardagar – precis som på P79.

Akterdäcket är gigantiskt för klassen och har ett utvändigt utrymme med sittplatser, bordsyta och solsängar som är lika stort som på vår största daycruiser C83 Cruiser.

Såväl besättning som passagerare kan njuta av kylda drycker från den stora isolerade kylboxen (150 L) på akterdäcket.

Akterdäckets inredning är modulbaserad och du kan själv välja hur många moduler du vill ha.  Modulerna är flyttbara och kan när som helst tas bort – på bara några minuter – när du vill göra om båten till en fiske- och transportbåt.

P92 SUV som fiske- och transportbåt

Akterdäcket är stängt mot plattformsområdet med en vattentät dörr som gör det möjligt att backa båten mot vågorna – utan att vattnet slår in över akterdäcket. Det är lätt att förflytta sig från styrbord till babord sida av plattformsområdet. I standardutförandet ingår en 150 liters is- eller fisketank. Tanken kan levereras med cirkulationspump som tillbehör.

Det stängda akterdäcket har en däckarea som är oöverträffad i detta segment. Normal akterdäcksstorlek för styrhusbåtar i denna storleksklass är ca. 4 m2. Det stängda akterdäcket på P92 SUV är hela 5,3 m2.

Bakom det stängda akterdäcket finns ett stort plattformsområde som möjliggör enkel passage från styrbord till babord sida. Allt är förberett för montering av spolpumpar, cirkulationspumpar och vinschar för nät, tinor och linor, så att denna båt kan bli en renodlad arbets- och fiskemaskin. Med hjälp av modulsystemet konfigurerar du enkelt – på bara några minuter – om din fiskebåt till en bekväm utflyktsbåt med ett akterdäck där ni kan umgås tillsammans hela familjen.

Askeladden P92 Suv

Längd cm 920
Bredd cm 280
Vikt kg 3100
Antal personer 10
Rek motorstorlek hk 300-350
Måndag - Fredag 09-18. Lördag 10-14. Söndag Stängt