Hitta oss    
  Hitta hit   0455-33 33 52   info@1852.se   Måndag-fredag: 09-18 Lördag: 10-14

AXOPAR 37 AC

 • Denna välplanerade kabinmodell erbjuder en multifunktionell båtupplevelse. I Axopar 37 Aftcabin har vi lyckats kombinera modernt utseende med en hytt som har plats för sex personer runt bordet och både förcabin/aktercabin.
 • Hytten ta en mängd olika skepnader. Här finns plats för sex vuxna personer fördelat på två stolar och en bred soffa.
 • Vänder du på stolarna vid styrkonsolen förvandlar du därmed hytten till en matsal där hela familjen kan äta en gemensam lunch som tillagats i pentryt.
 • Taket i hytten är dessutom tillverkat av en canvasduk vilket gör att du med ett ryck går från en sluten hyttmiljö till ett öppet tak där solen skiner in. Denna detalj innebär att du alltid sitter skyddad mot kastvindar samtidigt som du när som helst kan få uppleva känslan som en day cruiser erbjuder.
 • På fördäck finns en stor social yta där fem personer kan sitta på solbritsen och i stäven hittar du en generös ankarbox där du även kan förvara fendrar. Nytt för 2018 är bland annat ett extra teakbord på fördäck som enkelt kan plockas fram när tillfälle erbjuds.
 • Allt sammantaget innebär att oavsett om du ska njuta av en lugn dag på sjön, fiska eller pendla mellan sommarhuset ute i skärgården och fastlandet är Axopar 37 Aftcabin båten för dig och dina närmaste. Året om.
 • Axopar 37 AC, 2x Suzuki DF350 hk(7 år motorgaranti).
  I *Premiumpaket ingår det Förtöjningspaket, teakbord till fördäck, solbädd fördäck, nackstöd på pulpit, hamnskydd för fördäcks dynor.
  I *Kökspaket ingår Bordsmodul med lådor, kyl 50 l i cockpit, färskvatten (100 l), kran/ho, kokplatta-tvålågig gasol inkl 2 kgs gasolflaska, komod med ho i förcabin.
  Övrig utrustning hittar du längre ner!

Pris
2 495 500 kr

Länkar

Axopar 37AC

Längd cm 1120
Bredd cm 330
Vikt kg 3770
Antal personer 10
Rek motorstorlek hk 2 x 350
Brabus line trim package
Seastar komplett med Optimus 360 , elektrisk rattpump, panel display, Seastation GPS ankring med position
Premiumpaket
*Kökspaket
Bottenmålning
Bogpropeller
Ankarspel i aktern+fjärrkontroll
Grabbräcke kabintak
Dusch akterdäck
Landström med laddare
Värmare Webasto AT3900
Valnötdurk i förcabin
Valnötdurk i cockpit
Garmin GPSmap 922 x 2
Garmin GMR 18 HD radar
Djup och Temperaturgivare
Fusion Stereo
Silvertex Sterling klädsel
hamnkapell för och akterdäck
Teakbord fören
trägolv i kabin
vask i förkabin
Trimplan
Pris med utrustning som ovan 2 495 500 kr

1852 Marin & Fritid, Karlskrona, förbehåller sig rätten att utan föregående avisering ändra på utrustning, färger, priser, material och andra objekt för att passa lokala förhållanden. Varje modell kan upphöra utan avisering. Kontakta din oss om eventuella ändringar. Bilder på denna hemsida visar produkter med extrautrustning. Vi reserverar oss för eventuella ändringar, avvikelser och felskrivningar.

Meny