Hitta oss    
  Hitta hit   0455-33 33 52   info@1852.se   Måndag-fredag: 09-18 Lördag: Stängt   Söndag: Stängt

Capelli 770 WA SWE

En båt med utmärkta sjöegenskaper och härlig komfort. Tempest 770 WA SWE  har en central styrkonsol med passager på båda sidorna för bästa access till soldäcket. Inuti konsolen finns en användbar liten kabin med toalett samt ett litet utrymme där t.ex. barnen kan sova. Sittbrunnen har en bekväm sittplats med bord. Under förarsätet finns diskho och kokplatta.

TEMPEST SWE – EN  SERIE RIB-BÅTAR FÖR ETT ENKELT BÅTLIV

UNIK DESIGN
Det första som slår en är den unika designen och färgsättningen som harmonierar med våra Suzukimotorer. Tuberna i Arctic Grey Perlage avslutas akteröver i Black Carbon. Det ger tillsammans med röd dekor riktigt snygga båtar. Matchande dynor i silver/antracitgrått ger en ljus och fräsch helhet som ändå är lätt att hålla ren.

SMARTA LÖSNINGAR
Samtliga Tempest SWE har en plattform i stäven för enklare ombord- och ilandstigning samt knapar både i fören och i aktern för enkel tilläggning. Vidare levereras alla båtar med targabåge i rostfritt (vattenskidbåge på 570). Det är rymliga RIB-båtar som har plats för umgänge när man förtöjt för dagen. Ett bord med sittplatser är en självklarhet liksom gott om plats för sol och bad. Det finns också rejäla stuvutrymmen för dynor och packning.

BRA MATERIALVAL
Flexiteek är standard, vilket lyfter båtens utseende och gör däcket skönt att gå på med bara fötter. Alla RIB-båtar från Capelli har tuber i Hypalon som är mer beständigt mot mekanisk nötning och inverkan från väder och vind än andra förekommande material.

Pris från
869 000 kr

Länkar

Capelli 770 WA

Längd cm 770
Bredd cm 298
Vikt kg 1600
Antal personer 18
Rek motorstorlek hk 250

Rek. paketpris inkl. moms med:

Suzuki DF250-APX 869 000 kr

KGK Motor AB, Sollentuna, förbehåller sig rätten att utan föregående avisering ändra på utrustning, färger, priser, material och andra objekt för att passa lokala förhållanden. Varje modell kan upphöra utan avisering. Kontakta din återförsäljare om eventuella ändringar. Bilder på denna hemsida visar produkter med extrautrustning. Vi reserverar oss för eventuella ändringar, avvikelser och felskrivningar.

Handtag på tuber
Dynor: Silver/antracite
Flexiteek
Soldäck i fören
Rostfri targabåge
Seastar hydraulstyrning
Badplattform
Plattform i fören med knapar
Pulpetöverdrag
Pre riggning Suzuki
GRP: Off White
Tuber: Arctic Grey/Black carbon/red line
Elektrisk luftpump
Polerkit
Länspump
Stege
Bränsletank 215 l
Bord
Kompass
Dusch 60 l
Kokplatta
Marin WC inkl septiktank
Förvaringskapell 14 400 kr
Kyllåda 17 300 kr
Landström 26 300 kr
Solkit akter 13 800 kr
Solskydd targabåge 15 000 kr
Solskydd (inox) 15 000 kr
Trävagga 8 100 kr
Vattenskidbåge 8 800 kr
Meny