Hitta oss    
  Hitta hit   0455-33 33 52   info@1852.se   Måndag-fredag: 09-17 Lördag: Stängt   Söndag: Stängt

Nimbus 365 Coupé

Nimbus 365 Coupé är en elegant, rymlig och multifunktionell båt. Interiören erbjuder en öppen skandinavisk layout i ljus och modern utformning med stora sociala ytor.

Pentry och salong
Nimbus 365 Coupé har ett stort pentry med två diskhoar, gasolspis med ugn och rejält tilltagen arbetsyta i corian. Ett tvådelat mahogny lock täcker pentryt när det inte används. Draglådor istället för luckor i pentryt ger bättre funktion och överblick. Utdragbart barskåp med plats för whiskyglas, vinglas och flaskor. Som standard ingår en servis till sex personer. Rymlig u-soffa med höj- och sänkbart mahognybord med plats för 6 personer. Den stora takluckan i glas erbjuder ett gediget ljusinsläpp och ger en känsla av rymd i däcksalongen. Takluckan öppnas och stängs elektroniskt. Inbyggd TV med fjärrstyrd elektrisk hiss. 365 Coupe har som standard Nimbus HI-FI system med Radio, CD, DVD samt en aux-ingång för inkoppling av extern ljudkälla såsom iPhone eller MP3-spelare. 365 utrustas dessutom med subwoofer. Nimbus 365 Coupé har två kabiner fördelat på förkabin och sidokabin på babordssida. Separat ingång till toalett med duschkabin. Förarplatsen erbjuder ergonomisk och estetisk design. Samtliga knappar och reglage är lätta att nå. Som standard monteras Simrad 12 tums plotter i mitten av instrumentpanelen. Ekolod, logg och färddata med bränsleförbrukning är standard. Färg och materialval minskar reflektioner och ger en matt exklusiv känsla.

Sidewalk koncept

Ute på däck finns det rymligt med plats tack vare Nimbus sidewalk-design. Det innebär att styrbordssidan är extra bred, vilket ger både säkerhet och generös rörelsefrihet. Det breda nedsänkta gångdäcket från för till akter ger bekymmersfri, säker och hög rörlighet ombord. Det är lätt att röra sig, lyfta, lasta på båten. Tack vare asymmetrisk design maximeras utrymmet inuti båten det medför större ytor och mer stuvfack. Med den stora flushmonterade skjutdörren på styrbordssidan får du enkel åtkomst till däck när du lägger till samt möjlighet att manövrera båten stående på sidodäck.

Nimbus 365 Coupé är utrustad med två mindre roder istället för ett stort vilket ger flera fördelar: grundare djupgående, kursstabil gång i alla fartregister, bättre manöverförmåga, minimalt service och lägre kostnader.

AMT 190R

Längd cm 1156
Bredd cm 350
Vikt kg 6914
Antal personer 7
Rek motorstorlek hk Volvo Penta D6-435 EVC
Simrad 12´plotter
Simrad Ekolod
Trimplan
LED-Lampor
Simrad Go Free
Simrad Autopilot AC12
Simrad Control OP10
Simrad RS90 d VHF
Akterkapell blått
Bogpropeller SE60
Solskydd blått
Dusch på badbrygga
Bogstege
Värmare Eberspächer D5
Ugn
Köksfläkt
Gasolspis
Extra kylbox 36L
Solskydd blått
Teakdäck hela båten
Nimbus porslin och glas
Dynor i blå alcantara inne
Lamellgardiner i cockpit
Fotstöd vid förarplats
TV/DVD 24 tum i salong
Radio/cd Fusion
Förtöjningsutrustning
Vitt skrov
Sterntruster SE60
Ankarspel i stäv
Ankarspel i aktern
Searchlight el.
220V-landström
Defroster
Volvo Penta Interface
Batteriladdare
Eltoalett
Varmvattenberedare
Bottenmålning blå inkl. epoxi
Intervalltorkare
Måndag - Fredag 09-18. Lördag 10-14. Söndag Stängt