Hitta oss    
  Hitta hit   0455-33 33 52   info@1852.se   Måndag-fredag: 09-18 Lördag: 10-14

butik

Båttillbehör och service

I vår tillbehörsbutik som ligger på Blåportsgatan 4 hittar Du båttillbehör från ledande leverantörer. Vi har även tillbehör för fiske, bland annat fiskeutrustning såsom rullar, spön och drag. Förutom att handla båttillbehör eller fisketillbehör kan Du också få service, ex hjälp med uppdatering av GPS, flytvästkontroll, pressning av kablar. Du kan också få råd inom de flesta områden. Kom gärna in och ställ frågor om båtlivet. Är Du nybörjare hjälper vi Dig mer än gärna med att komma in i båtlivet.

Missa inte vår Blocketbutik, här lägger vi exempelvis ut demoexemplar av GPSer och annat till fyndpris!

Watski Premium Dealer

Vår butik är även Watski Premium Dealer, alltså erkänd av Watski som en marin fackbutik med ett brett sortiment och kunnande. Watski är den ledande båttillbehörsgrossisten i Norden, en komplett leverantör av utrustning till fritidsbåtar. Dessutom har vi flera andra samarbeten med flera olika leverantörer som är specialister inom sitt område t.ex.

Besök vår butik på 450 kvm. Här hittar du allt för livet på sjön – reservdelar, kläder, grillar, kylskåp, tågvirke, motorer, vattenskidor, presentartiklar, utrustning för såväl motorbåten som segelbåten.

Välkommen till butiken för en riktigt bra affär.

1852

Meny