Hitta oss    
  Hitta hit   0455-33 33 52   info@1852.se   Måndag-fredag: 09-18 Lördag: 10-14   Söndag: Stängt

motorer_topbilden

Suzuki båtmotor


Vi är stolta återförsäljare av Suzukis båtmotorer. Suzukis fyrtaktsmotorer är marknadens lättaste och bränslesnålaste motorer. Sju års motorgaranti är ett ytterligare plus. Här finns båtmotorer från 2,5 till 350 hk. Vi har självklart en serviceverkstad där du kan få service och underhåll ordnat på din Suzuki båtmotor.

Du kan se de flesta av modellerna i Suzukis utbud av båtmotorer i vår motorutställning i nya båthallen. Suzukis teknik står alltid bakom dig – funktioner och fördelar: Styrka och motoreffektivitet.

7 års motorgaranti på Suzuki båtmotor

Suzukis nya garanti innebär ett bekymmersfritt ägande och trygghet för dig som kund. Många yrkesanvändare väljer Suzuki utombordare tack vare driftsäkerheten och prestandan. 7 års garantin gäller vid privatbruk av Suzuki utombordsmotorer från DF2.5 till DF350 sålda fr.o.m 18 oktober 2012.

Lean Burn – Bränsleeffektivitet

Bränsleeffektiviteten är viktig oavsett om du färdas med båt som nöje eller yrkesmässigt. Vår bränslekontrollteknik Lean Burn förutser bränslebehovet efter driftsförhållandena och levererar sedan den optimala bränsle/luftblandningen till motorn. Systemet är utformat för att spara bränsle både vid låga hastigheter och upp till marschfart.

För tekniska prestanda och priser klicka här så kommer Du till Suzukis hemsida.

1852

Måndag - Fredag 09-18. Lördag 10-14. Söndag Stängt