Hitta oss    
  Hitta hit   0455-33 33 52   info@1852.se   Måndag-fredag: 09-18 Lördag: 10-14   Söndag: Stängt

vinterförvaring-båtar

Auktoriserad verkstad

Vi är en auktoriserad Suzukiverkstad men servar även de flesta övriga märken.

Vi säljer Suzukis fyrtaktsmotorer för båtar. Det gör vi för din trygghet på sjön. Som enda motormärke erbjuder Suzuki hela 7-års motorgaranti. Alla motorer kontrolleras och testkörs innan leverans. Kommer startklara till kund. Dessutom erbjuder Suzuki tekniska lösningar som Lean Burn Systemet som reducerar bränsleförbrukningen och Precision Control System som är ett elektroniskt reglage. Motorerna är dessutom tysta och har hög driftsäkerhet.

Vi har en stor motorutställning i vår butik/båthall så du enkelt kan komma in och kolla på den motorn du är intresserad av.

Vi utför även montering av motorer och erbjuder Securmark stöldskyddsmärkning av motorerna. Alla motorer säljs kontrollerade, uppstartade och startklara till kund. Redo att köras.

Det är ingen slump att vi säljer flest Suzukimotorer i Sverige. Vi är både auktoriserad återförsäljare samt serviceverkstad för Suzukimotorer vilket säkerhetsställer att du som kund alltid kan få den hjälp du behöver med din båtmotor.

Skötselråd för din Suzuki motor

För att sköta din Suzuki motor på bästa sätt och för att garantierna skall gälla, är det viktigt att du servar din motor enligt servicesplanen hos en auktoriserad Suzuki Marin-verkstad. Första servicen skall göras efter 20-drifttimmar eller under första säsongen. Därefter ska servicen utföras var 100:e drifttimme eller en gång/år. Gärna i samband med upptagningen på hösten.

suzuki_marine_logo-1

Vi är auktoriserade på Suzukis motorer. De flesta övriga märken är också välkomna. Vi utför alla slags reparationer, monteringar och serviceuppdrag. Vill Du att vi hämtar Din båt så gör vi även detta, allt för att underlätta för Dig som kund.

Vill Du reparera och serva Din båt själv så hittar Du reservdelarna och tillbehören i vår butik.


Exempel på serviceuppdrag

  • Motorinstallationer
  • Installation av GPS, ekolod, radar mm
  • Installation av värmare
  • Reparationer
  • Bottenmålning
  • Polering
  • Byte av styrning

1852