Hitta oss    
  Hitta hit   0455-33 33 52   info@1852.se   Måndag-fredag: 09-17 Lördag: Stängt   Söndag: Stängt

vinterförvaring-båtar

Service och reparationer
– vi servar de flesta märken!

serviceverkstad-karlskronaHär kan Ni få hjälp med service, installationer, reparationer, polering, vaxning mm. De flesta arbeten utför vi till fast pris.

Vi är auktoriserade på Suzukis motorer. De flesta övriga märken är också välkomna. Vi utför alla slags reparationer, monteringar och serviceuppdrag. Vill Du att vi hämtar Din båt så gör vi även detta, allt för att underlätta för Dig som kund.

*Platsbrist. Den senaste tiden har vi haft problem med platsbrist på grund av att färdiga båtar blivit stående. Vi är därför ytterst tacksamma om du som kund hämtar din båt i tid när den är klar.

Information om vad som ingår vid service/vinterförvaring.

Konservering

Innebär att vi kör igenom motorn med färskvatten för att sedan konservera motorns kylsystem med glykolvatten och motorns förbränningssystem med konserveringsolja. Slutligen läggs en film av marinspray över hela motorn för att motverka korrosion.

20 timmars garantiservice (ny motor)

Innebär att vi kontrollerar alla motorns funktioner, smörjer alla fettnipplar, byter alla motorns bränslefilter, byter växelhusolja och vid fyrtakts motorer även motorolja med filter, vid fyrtakts motorer ingår även ventiljustering och registrering av åtgärden i databasen för de märken vi har auktorisation på.

Service av utombordare

Innebär att vi kontrollerar motorns alla funktioner. Oljebyte i motor och växelhus, oljefilterbyte, rengöring/byte bränslefilter, smörjning av motor, kontroll/byte luftfilter, kontroll/byte tändstift, kontroll/byte anoder, rengöring av motor samt provkörning (Observera att materialkostnad tillkommer beroende på vad som behövs bytas).

Prislista 2020:
Motorstorlek 2-takt 4-takt
1-6 hk 900 kr 1 020 kr
7-15 hk 1 100 kr 1 250 kr
16-35 hk 1 400 kr 1 595 kr
40-65 hk 1 500 kr 1 700 kr
70-115 hk 1 600 kr 1 825 kr
120-150 hk 1 800 kr 2 050 kr
175-250 hk 1 900 kr 2 170 kr

Service av inombordare

Innebär att vi kontrollerar motorns alla funktioner, smörjer alla fettnipplar, vid insprutade motorer kopplas diagnosverktyg in vid behov, inställning av tändning, byte av motorolja och oljefilter även motorns alla bränslefilter byts, kontrollerar drivremmarnas status och funktion, uppsmörjning av motorns länkage. Vid behov byts tändstift och brytarspetsar (tillkommer på faktura).

Prislista 2020:
Inombordare Pris
1-3 cyl 1 840 kr
4 cyl 2 095 kr
5 cyl 2 190 kr
6 cyl 2 240 kr
8 cyl 2 390 kr

Service drev

Innebär att vi byter oljan i drevet, kontroll av bälgar, byte av zinkanoder (tillkommer på fakturan). Infettning av propelleraxel samt smörjnipplar. Vid behov provtrycks växelhuset.

Vinterförvaring utombordare

Innebär att vi gör service om så är beställt. Sedan hängs motorn in för förvaring under vintern. När Du vill ha motorn skall vi kontaktas ca: 2 veckor innan då vi har tid på oss att starta upp motorn och göra den klar för leverans.

Vinterförvaring båtar

Ditt båtägande ska vara enkelt – året runt. Därför tar vi hand om Din båt på hösten och servar och förvarar den inomhus och lämnar sedan den till Dig på våren. Du slipper köpa trailer, täckställning och presenning, dessutom får Du rabatt på Din försäkring.

Såhär går det till: Du lämnar båten hos oss direkt eller vid vår servicebrygga, där vi sedan hämtar den. I vinterplats ingår: upptagning, högtrycks/hetvattensavspolning av båtbotten, förvaring i avfuktad lokal samt sjösättning. Skulle du vilja ha andra arbeten utförda såsom bottenmålning eller nymontering av diverse tillbehör så går det också bra. Detta avtalas när båten lämnas in (Under tiden båten förvaras går det inte att personligen utföra arbeten). Som kund ringer Du 3-4 veckor i förväg och talar om att det börjar bli tid för sjösättning.

suzuki_marine_logo-1

Vi är auktoriserade på Suzukis motorer. De flesta övriga märken är också välkomna. Vi utför alla slags reparationer, monteringar och serviceuppdrag. Vill Du att vi hämtar Din båt så gör vi även detta, allt för att underlätta för Dig som kund.

Vill Du reparera och serva Din båt själv så hittar Du reservdelarna och tillbehören i vår butik.


Exempel på serviceuppdrag

  • Motorinstallationer
  • Installation av GPS, ekolod, radar mm
  • Installation av värmare
  • Reparationer
  • Bottenmålning
  • Polering
  • Byte av styrning

1852

Måndag - Fredag 09-18. Lördag 10-14. Söndag Stängt