Axopar

Bakom Axoparbåtarna finns skaparna av kända märken så som Aquador, XO-boats och Paragon Yachts och det råder därför ingen tvekan om att det är en båt byggd utifrån flera års erfarenhet.

Axopar Logo

Med design i framtkant

Genom att ständigt utmana sig själva att utveckla och bygga båtar på nya och innovativa sätt, anser sig Axopar vara det disruptiva företaget i dagens mycket traditionella marinindustri.
Väljer du en båt från Axopar får du något som många andra premiumbåtar på marknaden saknar. Med deras konkurrenskraftiga priser, unika framåttänkande design samt lätta båtar strävar Axopar efter att ge dig den ultimata båtupplevelsen. De har en av de bästa produkterna för pengarna på marknaden.

Den nedre silhuetten av båtarna skapar mindre luftmotstånd vilket bidrar till minskad bränsleförbrukning. På så sätt är Axopars båtar ett bränslesnålt alternativ. Båtarna är dessutom enkla att hantera och säkra att köra. Axopar uppfyller kravet av en anpassningsbar och användarvänlig båt som kan matcha dina vardagliga behov året runt och för alla dina framtida äventyr.

Vill du veta mer om Axopar?

Det svåra är inte att välja Axopar,
utan vilken Axopar du ska välja.

För den medvetna båtköparen

Den moderna båtköparen är medveten och vill ha en båt som har allt. Från design, karaktär och attityd till bränsleeffektivitet och smarta lösningar. Och dessutom till ett konkurrenskraftigt pris. Det blev en utmaning för Axopar vid ritbordet. Målet blev därför att skapa en premiumbåt som uppfyller dessa önskemål samtidigt som den tar ett rejält kliv in i framtiden.

Axopar i lager

Skrolla till höger

Swipe:a till vänster

Vill du veta mer om Axopar?