Arronet

En aluminiumbåt från Arronet är det självklara valet för dig som söker en praktiskt åretruntbåt. Med kombinationen Arronet och Suzuki erbjuds du något utöver det vanliga.

Arronet Logo

Eleganta sjöäventyr - sedan 1966!

Ditt båtliv blir enkelt och roligt med en båt från Arronet. Den är lättskött, snabb, av hög kvalitet i tåliga material och som kräver ett minimum av arbete. Arronet aluminiumbåtar tillverkas i Sverige, helt efter beställning och utrustas efter dina val. Arronet står för ett enkelt båtliv året runt, från plåt till färdig båt.

Vill du veta mer om Arronet?

Stabilitet, säkerhet, kvalité
och fina sjöegenskaper

En säker båt

Säkerhet – Arronetbåtarna är byggda för din säkerhet och för att klara tuff behandling. De är försedda med luftkuddar och flyter därför även om skrovet skulle vattenfyllas

Stabil – stabiliteten både i hamn och under gång är något utöver det vanliga.

Sjöegenskaper – Båtarna är roliga att köra, lättdrivna och går fint i sjön i alla väder. Genom sin förstärkta konstruktion klarar de hårda påfrestningar och så mycket is som båtens vikt orkar bryta.

Kvalitet – Båtarna är helsvetsade med förstärkta skrov, i saltvattenbeständig marinaluminium. Resultatet är en stark, säker, underhållsfri båt där åldrande material är minimerade. Du slipper skarvar som kan skramla isär, plast, nitar och flagnande lack.

Arronet har ett av det bredaste sortimentet av aluminiumbåtar på marknaden.

Arronet i lager

Skrolla till höger

Swipe:a till vänster

Vill du veta mer om Arronet?